EquiSound, uw gespecialiseerde paardenkliniek
Paardenkliniek

Tresemiek Picavet

Dierenarts, Specialist Inwendige Ziekten Paard

Tresemiek studeerde af als Doctor in de Diergeneeskunde aan Faculteit Diergeneeskunde te Gent in 1984 met grote onderscheiding. Na 1 jaar orthopedisch onderzoek en medische beeldvorming paard aan de dienst Heelkunde van de  Faculteit Diergeneeskunde te Gent (FDG) was ze van 1985 tot 1992, 6 jaar werkzaam aan de Dienst Inwendige Ziekten Grote Huisdieren van de FDG waar ze vooral kliniekwerk deed maar ook in stond voor praktisch en theoretisch onderwijs. Vervolgens stond ze mee aan de wieg, met echtgenoot Paul De Baerdemaeker, van een verwijspraktijk voor paarden en kleine huisdieren waar ze 22 jaar werkzaam was als internist paard en tevens verantwoordelijk was voor de anesthesie paard.
In 2004 werd ze de facto specialist van de European College of Equine Internal Medicine ECEIM. Ze is auteur en mede-auteur van wetenschappelijke publicaties en geeft regelmatig post-academisch onderwijs. 
In oktober 2014 werd ze benoemd voor een periode van 3 jaar als academisch consulent in de vakgroep Interne en klinische biologie van de Grote Huisdieren.
Tresemiek verzorgt op EquiSound alle internistische problemen bij paarden: maag-, hart-, long- & darmproblemen, vermageren, prestatieklachten, nier- en andere urinewegproblemen, lever- en huidproblemen,...

De website van Equisound maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

De website van LDL Group, maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD