EquiSound, uw gespecialiseerde paardenkliniek
Paardenkliniek

Dierenkliniek voor paarden : diensten

Bij EquiSound kan u met uw paard, ezel of pony terecht voor alle medische problemen. In onze state of the art dierenkliniek staan 12 dierenartsen en paramedici voor u klaar, elk met hun eigen specialisatie. In het MRI Centrum kan u rekenen op de meest gedetailleerde onderzoeken van paarden en kleine huisdieren. Zowel orthopedische als neurologische onderzoeken worden hier uitgevoerd door een team van specialisten. Maak hier een MRI afspraak

Van kreupelheden tot sportbegeleiding

De wortels van EquiSound liggen in orthopedie en medische beeldvormingstechnieken, zoals echografie en radiologie en MRI. Met sportbegeleiding, hoefverzorging en regelmatige medische check-ups trachten we blessures aan het bewegingsapparaat te voorkomen.

Ook voor tandheelkunde, chirurgie en inwendige ziekten van paarden kunt u bij EquiSound terecht. In onze dierenkliniek wordt elk probleem aangepakt door de persoon met de juiste vakkennis.

Multidisciplinaire aanpak

Bij dierenkliniek EquiSound staat een persoonlijke en multidisciplinaire aanpak centraal. Eén dierenarts staat in voor het welzijn en het complete zorgmanagement van uw paard. Zijn er problemen die specialistische zorg uit een andere discipline vereisen? Dan regelt uw dierenarts in overleg met u een afspraak.

Wilt u meer weten over onze aanpak of wilt u een afspraak maken? Contacteer ons dan.

  • Teamwork
  • EquiSound diensten
  • EquiSound multidisciplinair team