EquiSound, uw gespecialiseerde paardenkliniek
Paardenkliniek

Hoefsmederij

Hoefsmederij is een essentieel onderdeel van een orthopedische behandeling. EquiSound besteedt dan ook veel aandacht aan een degelijke voetverzorging.

Orthopedische hoefijzers

Waar nodig voorzien we orthopedisch beslag voor uw paard. Zo kunnen we de aandoening ondersteunen en de motorische functie herstellen. De hoefsmederij van EquiSound biedt u als enige een volledig assortiment orthopedische hoefijzers. Bovendien zijn we verdeler van dit gamma ACR-ijzers voor alle smeden in de Benelux. Zo is een nauwe samenwerking met uw huissmid mogelijk.

Op maat van uw paard

Bij EquiSound kunt u ook terecht voor sportbegeleiding. In onze hoefsmederij kunt u dan ook terecht voor hoefijzers die geschikt zijn voor jumping, endurance, dressuur en drafsport. Met deze aangepaste hoefijzers en een regelmatige medische check-up proberen we uitval door blessures te voorkomen tijdens de sportcarrière. 

Bij EquiSound vertrekt geen enkel paard op blote voeten. In onze hoefsmederij zorgt onze smid Filip Verniest steeds voor een aangepast beslag. Maak een afspraak.